August 30, 2016

AVELYNAS HOME

Kokeillaas jotain uutta!

Blogin jatkaminen samalla linjalla ei jaksanut inspiroida mua enää tipan vertaa, mutta toisaalta mun ylitsepursuava tarve työntää estetiikkaani jonnekin on niin kova, että bloggaamisen lopettaminen täysin tuntui myös hirttävältä ajatukselta. 

Onhan tyyliblogit mageita, niistä saa melkosesti inspistä ja onhan niitä omia ryysyjään kiva esitellä muillekin. Tosin, tyyliblogin pitämisessä on kaksi aika merkittävää ongelmaa - tarvit jonkun painamaan kameran laukaisinta ja ees "ihan ok" kelin, jotta niitä kuvia voi ylipäätään ottaa...

Miksi mä nyt sitten yritän tyrkyttää teille itteäni sisustusbloggaajana? No, ensinnäkin pääsen noista ongelmista eroon, sisätiloissa sää ei paljoa kiinnosta ja kameran takana heiluu myös itse asetusten säätäjäkin :D Toiseksi väittäisin että mun opiskelijabudjetilla sisustettu kämppä myös näyttää aika kivalta, ja inspiraatiota pursuu sisustukseen liittyen välillä vähän liikaakin. Plus onhan se nyt hauskaa seurattavaa miten arkkitehtiopiskelija elämisen kuutionsa tavaroilla täyttää ;) Hope you like it, te uudet sekä vanhat seuraajat!

6 comments:

 1. Loistava idea :) ehdottomasti kiinnostaa edelleen blogisi ja varsinkin nämä sisustusjutut :)

  ReplyDelete
 2. Hyvältä vaikuttaa blogin uus suunta! :)

  ReplyDelete
 3. Hei! Mistä nuo tummaanharmaat lakanat ovat ostettu? tai minkä merkkiset ne on :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on Hemtexin puuvillasatiinilakanat! Oiskohan ne jo neljä vuotta vanhat, mutta älyttömän kestävät ja ihanan pehmeät edelleen! Ja kurkkasin nopeasti heidän nettisivuiltaan, niitä näkyis olevan edelleen saatavilla :)

   Delete